Gruno-kruiser

 lengte  10.0 slaapplaatsen  5
 breedte  3.30  merk/type motor solé 
 hoogte  3.0  brandstof diesel

 hoogte (windscherm plat)

 2.4  motorinhoud 60PK 
 diepgang 0.95     

 

 

omschrijving

De Gruno-kruiser is een gezellig familie schip, van alle gemakken voorzien. Dit schip beschikt over binnen en buiten besturing en een boegschroef en is daardoor eenvoudiger te manouvreren. De thuishaven is in Kommerzijl, dit is gelegen op anderhalf uur varen van het natuurgebied lauwersmeer. Vanuit het lauwersmeergebied is het eenvoudig de provincie Friesland te bezoeken.

uitrusting

koelkast, kachel, 3 pits gasfornuis,boegschroef, binnen en buitenbesturing, hete luchtverwarming, radio-/MP3speler, kleurentelevisie, digitenne van KPN, koffiezetapparaat, gasdetector, telefoon oplader, keuken, toilet met wastafel, zwemvesten, parasol, 6 tuin stoelen.

zelf meenemen!!!: dekbedden, kussens, beddengoed en linnengoed (handdoeken en theedoeken)

bijzonderheden

Het schip is compleet ingericht voor 5/6 personen, 5 volwassenen of 4 volwassenen en 2 kinderen. In de achterkajuit bevindt zich een tweepersoonbed en in de kombuis bevinden zich 3 slaapplaatsen, waaronder één vaste slaapplaats in het voorschip en een tweepersoonbed die u kunt creeren door de dinette te laten zakken. Ook bevindt zich aan boord de wateralmanak deel 1 en deel 2 en alle waterkaarten.
Let op bij boeken gaarne een kopie meesturen van een identificatiebewijs